mynewspapers.net

Hur man rengör en Samsung 50-tums Plasma-TVEfter vissa riktlinjer när du rengör din plasma-TV hjälper både behålla apparaten och skydda dig från elstötar. I själva verket kan vissa elektroniska rengöringsmedel faktiskt skada eller helt och hållet förstöra en plasma-TV. I de flesta fall, kommer ett rengöringsmedel inte att behövas att rengöra din plasma-TV. Dock om det behövs, undvika produkter som innehåller någon av följande ingredienser: aceton, etanol, etylalkohol syra, ammoniak och metylklorid.

Instruktioner

• Koppla bort din plasma-TV från det elektriska uttaget.

• Torka skärmen på din plasma-TV med en ren mikrofiberduk. Försiktigt glida trasan över skärmen, medan att vara noga med att inte trycka på din plasmaskärm eftersom det kan orsaka skador. (Samsung täcker inte trycket skador under produktgarantin.) Börja med en torr trasa. En torr mikrofiberduk är mjuk, icke-slipande och skapar statisk elektricitet, vilket innebär att du inte kommer att repa eller skada skärmen.

• Spraya en liten mängd LCD skärmen rengöringsmedel direkt på din microfiber trasa om du har smuts som inte kunde torkas bort med torr trasa rengöring. Aldrig spray cleaner direkt på plasma TV-skärmen.

• Glider den fuktade trasan försiktigt över skärmen för att ta bort smuts. Gälla som lite tryck som möjligt att ta bort smuts.

• Vänta tills din plasma-TV är helt torr innan du ansluter den tillbaka i det elektriska uttaget och slå på strömmen tillbaka.