mynewspapers.net

Hur man rengör en Louis Vuitton väska

Hur man rengör en Louis Vuitton väska


High-End handväskor är investeringar bitar, tänkt att vara värdefull för åren, och några påsar är så omhuldade (eller så dyrt) som Louis Vuitton handväskor. Smuts och slitage är dock oundvikligt, även på välgjorda plånböcker. Rengöring en dyr produkt är skrämmande för en oerfaren ägare. Processen är enkel, men för noggrann städare som är välutbildade på hur till omsorg for deras väska. Försiktighet vid rengöring en handväska, särskilt om att göra så för första gången.

Instruktioner

• Bedöma behovet av rengöring. Vissa fläckar är bara för hårda att hantera hemma. Du bör inte riskera din väska om det finns inget rätt sätt att rengöra det själv. Kom ihåg hur mycket du investerat i bit. Om den behöver professionell rengöring, försök inte rengöring det själv. Kontakta Louis Vuitton via en LV-butik för information om var att skicka väskan för rengöring.

• Utvärdera beskärningen av fläcken. Louis Vuitton rekommenderar endast med en fuktig trasa för att behålla väskor, men det kommer att finnas tillfällen när det inte räcker. Du bör endast använda mild, nonabrasive rengöringsmedel. De flesta standard-använda slitage kommer inte att kräva särskilda rengöringsmedel, men några fläckar är bäst behandlas med fokuserad produkter. Till exempel om fläcken kom från make-up, prova att använda make-up remover för att få fläcken av påsen.

• Gäller rengöringsmedel för disktrasa. Läder rengöringsprodukter är de säkraste val eftersom tillverkarna formulera läder rengöringsmedel för uppgifter av detta slag. Men kan du också använda ansiktstvätt eller en dämpad Mr ren magi suddgummi. Aldrig Använd en rengöring kemikalie direkt på påsen.

• Testa renare på påsen genom att badda det på en out-of-sight-hörna. Om påsen reagerar negativt på produkten, har du lärt sig det på ett minimalt skadliga sätt.

• Gnugga eller blot disktrasa över smutsiga området, lätt massera produkten på ytan. Använd inte kraft. Du vill inte trycka produkten ner i materialet. Om Louis Vuitton behandlar sina produkter med speciell tätningsmedel, kan med kraft, nötning eller starka kemikalier övervinna tätningsmedel.

• Torka av ytan på påsen försiktigt när din plats behandling är klar. Låt påsen att torka helt innan du använder den igen.

• Skicka väskan till en professionell renare om ditt försök var misslyckad.