mynewspapers.net

Hur man rengör en LaserJet Q6000A Toner

Hur man rengör en LaserJet Q6000A Toner


Tonern är livsnerven i din skrivare och villkora av den tonern har en direkt inverkan på kvaliteten på utskrifterna. Om du märker kvaliteten på dina utskrifter börjar försämras, ta dig tid att ta bort tonerkassetten och ge den en grundlig rengöring. Ta tid att rensa din Q6000A tonerkassetten ordentligt kan förlänga nyttjandeperioden, och som kan spara dig mycket pengar.

Instruktioner

• Toner cartridge locket och ta bort tonerkassetten Q6000A. Sitta i patronen på ett skrivbord eller bord med botten uppåt.

• Rengör hela ytan av patronen med en mjuk trasa. Ändra dukar som den som du använder blir förorenat med toner rester. Fortsätta rengöra utsidan av patronen tills inga fler rester lossnar.

• Håll Q6000A patronen med botten mot dig och leta upp den luckan som täcker toner rullen. Noggrant Skjut tillbaka luckan och rent tryckrullen med en mjuk trasa. Fortsätta rengöring rullen tills inga fler toner rester lossnar, sedan låta luckan bilden på plats.

• Rengör insidan av skrivaren med en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorkomponenter. Över tid, papper damm och toner rester ansamlas inuti skrivaren, och detta kan orsaka en försämring i utskriftskvalitet.

• Placera rengjorda Q6000A kassetten tillbaka i skrivaren och stäng kassettluckan. Ladda några laser skrivare rengöring ark i pappersfacket och kör dem genom skrivaren. Dessa skivor har en något klibbig yta för att locka papper damm och bläck rester och ta bort den från pappersbanan. Laser skrivare rengöring ark finns tillgängliga på kontor leverans butiker och på Internet samt.