mynewspapers.net

Hur man rengör en keramisk plattång

Hur man rengör en keramisk plattång


När du använder en keramisk plattång, kan du förhindra skador till din flätor inte bara genom att tillämpa ett värme-skyddande serum före uträtning håret, utan också genom att rengöra ditt strykjärn efter varje användning. Serum och hårspray som håller sig till platt järn dra ditt hår axeln, orsakar kluvna hårtoppar. Tillåt inte styling produkter för att bygga upp på pläterar av din håruträtning om du vill behålla ytan av ditt hår släta och blanka. I stället ren din keramiska plattång efter varje användning att förlänga sitt liv samtidigt som hälsan hos ditt hår.

Instruktioner

• Stäng av och koppla ur din keramiska plattång. Fastställa det på en värme-säker matta att undvika svedning din bänkskiva när ni tillåter verktyget hårstyling svalna. Vänta minst 5 minuter innan du fortsätter. Järnet ska vara ljummet istället för varm så att du inte bränner dig själv. Rengöring av platt järn även om det är något varmt gör att ta bort de rester som ännu inte har stelnat en mer enkel uppgift.

• Spraya det platt järnet med ett rengöringsmedel speciellt tillverkade för keramiska hårstyling verktyg. Om du inte hittar någon på de platser du normalt handlar, försök sett i skönhet leverans butiker eller på nätet. Använd en mjuk handduk för att torka ner plattången, att se till att du rensa bort kroppen och inte bara plattorna. Fukta en handduk med varmt vatten att gå över några envisa fläckar.

• Använd en bomullstuss indränkt i gnugga alkohol om du har ännu att köpa rengöringsvätska för keramiska termisk hårstyling verktyg eller om du är av det just nu. Alkohol kan bryta ned även härdade hårstyling produkt rester, så det är en effektiv rengöring substitut när du vill ta bort goo från din keramiska plattång.