mynewspapers.net

Hur man rengör en Jägermeister maskin

Hur man rengör en Jägermeister maskin


Jägermeister maskiner är perfekt för att hålla din Jägermeister kallt och klart att dricka. Du kan använda denna maskin hemma eller i en krog. Alla älskar smaken av ett kallt skott, men du måste veta hur man rengör en Jägermeister maskin så att smaken inte äventyras. Rengöring av apparaten kommer att ta under en timme och kan göras så snart du har tömt alla tre flaskor och de flesta av uppsamlingstank.

Instruktioner

• Ta bort filtret framför maskinen och tvätta med varmt vatten. Låt den torka. Sedan ersätta i maskinen.

• Töm de flaskor som du har infogat i maskinen. Köra uppsamlingstank ner till nästan ingenting. Obs: Om du kör uppsamlingstank medan kylapparaten är fortfarande på, hålla ett öga på det så att det inte fryser. Stäng av kylanläggning så snart du har väldigt lite Jägermeister inuti.

• Placera en pitcher under dispenser pipen och tryck på knappen att helt tom ut maskinerna håller tank.

• Fyll de rena tomma flaskorna av Jägermeister med varmt vatten och placera flaskhalsen på varje flaska. Placera varje flaska flaska innehavare.

• Placera kannan under fördelaren och tryck på knappen ner för att hålla vatten flyter genom uppsamlingstank och ut i kannan. Du måste stoppa och tomma kannan tills du har tömt allt vatten ut.

• Ta bort de tomma flaskorna och ersätta med fulla flaskor med Jägermeister. Slå på kylanläggning och vänta 15 minuter till en halvtimme före servering drycker.