mynewspapers.net

Hur man rengör en färgade duschvägg

Hur man rengör en färgade duschvägg


Duschväggar få mycket användning och kan bli missfärgade om du inte rengör dem ordentligt på en regelbunden basis. Mineralfyndigheter kan orsaka vattenfläckar och tvålrester kan bygga upp till en färgade röra som är svår att ta bort. Tänk på att rengöringsprodukter som är säkra för glas Duschväggar kan skada glasfiber Duschväggar. Följ några tips för att hålla din duschvägg ren och fri från fläckar.

Instruktioner

Glas och kakelBlanda 2 delar bakpulver med 1 del vit vinäger i en skål. Applicera pastan på avskum och vatten fläckar med en pensel. Låt pastan på i 10 minuter. Skölj av pastan och torka områdena med en svamp för att ta bort överflödig pasta.Blanda 1/2 kopp av ammoniak med 1 gallon varmt vatten i en sprayflaska. Spraya inneslutningen glas och kakel. Låt blandningen på inhägnad väggarna i ca 10 minuter.Skölj inhägnaden och gummiskrapa glasdörrarna för att förhindra strimmor och vatten märken.Tillämpa chrome eller metall polish på någon chrome eller metall områden på duschvägg med en mjuk trasa.Polera krom eller metall bitar, och torka bort eventuella överskott polska.

GlasfiberSpraya en icke-slipande kommersiella badrum renare på ett litet område av glasfiber inneslutningen som en testet fläck. Lämna renare på i ca 10-15 minuter.Skölj test plats och undersöka den för skrovlig, repor eller missfärgning.Spraya hela glasfiber inneslutningen med kommersiella badrummet renare om det finns ingen skada, och lämna den på 10 till 15 minuter. Skölj inhägnaden, gummiskrapa väggar för att förhindra strimmor och fläckar och torka den med en mjuk trasa.Applicera flytande bilvax till glasfiber duschvägg med en mjuk trasa och vänta i ca 30 minuter. Buff inhägnad med en ren, torr trasa.