mynewspapers.net

Hur man rengör en Circulon stekpanna

Hur man rengör en Circulon stekpanna


Circulon är ett populärt material som används för att skapa köksredskap. Det är allmänt används eftersom den har lång livslängd, kockar maten jämnt och har non-stick yta som gör det enklare att rengöra. För att förlänga livslängden på din Circulon köksredskap, är viktiga att använda måttlig värme när matlagning med den. Det är också en god idé att rengöra den efter varje användning med icke-slipande tvättsvampar och städare.

Instruktioner

• Skapa en varm, tvål bad för din Circulon grytor med vatten och flytande diskmedel. Du behöver bara tillräckligt med vatten för att fördjupa din köksartiklar. Låt det sitta i tre till fem minuter att lossa all mat som kan ha fastnat på ytan.

• Använd en mjuk skurborste eller svamp och applicera en ljus mängd tryck. Gnugga skrubbern i en cirkulär rörelse att ta bort matrester. Inte trycka hårt eller använda en slipande scrubber eftersom det kommer att orsaka din köksredskap att ålder snabbare.

• Skölj din Köksartiklar bort under varmt vatten och handduk torka.

• Skapa en en del ättika, tre delar vatten blandningen om du har envisa mat fastnar kokkärlet. Koka blandningen i kokkärlet i 10 minuter och upprepa tvättprocessen.