mynewspapers.net

Hur man rengör en aniline färgat läder soffa

Hur man rengör en aniline färgat läder soffa


Rena anilin läder är färgade för färg med ingen pigment lagt till. Anilin läder avslöjar några av de naturliga egenskaperna av den djura dölja ärr och rynkor. Möbler tillverkade av Anilin läder har en mjuk, smidig känsla och en dämpad, naturliga utseende som skrapar lätt. A specialiserade renare, tillgänglig på läder möbler butiker, används för rengöring av Anilin läder.

Instruktioner

• Dammsug försiktigt din läder soffa att ta bort damm.

• Torka anilin läder soffa med en mjuk, torr trasa. Ren läder soffa sektionsvis. Torka ett avsnitt grundligt och sedan gå vidare till torka i nästa avsnitt.

• Häll din läder renare i en skål. Rör om lösningen tills den bildar till skum. Detta är lösningen från absorberas av Anilin läder. Häll läder rengöring lösning till en skummande flaska. Sätta på locket på flaskan och dra åt den.

• Spruta skummat renare på en Tampico borste. Gnid penseln i läder, flytta din hand i en cirkelrörelse. Vänta en till två minuter tills skummet att absorbera smutsen. Torka av smutsiga skummet med en frotté handduk.

• Upprepa steg 4 minst två eller tre gånger, tills den frotté handduken visar inte någon smuts efter avtorkning. Låt lädret torka helt.

• Applicera en anilin läder balsam på läder soffa med en ren, mjuk trasa. Häll balsam på trasan och gnugga in det i läder. Flytta din hand i cirkelrörelser. Når in i veck i soffan för att använda balsam på alla ytor av läder. Balsamet kommer att hålla lädret mjukt och förhindra fläckar.