mynewspapers.net

Hur man rengör en 16 månader Gammals tänderDet är aldrig för tidigt för att börja undervisa god tand borste praxis. I själva verket, börjar tand vård när ditt barn är ett barn; Du bör börja med att hålla barnets tandkött ren. När ditt barn når 16 månader gammal, kan han möjligen hålla tandborsten på eget och börja träna att borsta tänderna. Borsta tänderna med ditt barn eftersom du är den viktigaste förebilden i hans hygieniska förhållanden.

Instruktioner

• Pressa en smaksatt tandkräm formulerade för små barn på ditt barns tandborste. Välj en tandborste lämplig storlek för små händer och tänder.

• Låta barnet praktiken borsta tänderna på egen hand först. Så snart som ditt barn kan hålla en tandborste, uppmuntra honom att borsta tänderna på sin egen.

• Avsluta borsta barnets tänder genom att ta din egen tur. Placera tandborsten på honom framtänderna och flytta borsten långsamt och försiktigt i en cirkulär rörelse att visa honom rätt borsta tekniken.

• Vagga huvudet i din arm medan du använder andra sidan att pensel om han inte kommer att stanna stilla nog för dig att komma åt hans tänder lätt.

• Flytta tandborsten på baksidan av tänderna. Börja med antingen den övre eller nedre och flytta tandborsten längs varje tand i en cirkelrörelse. Långsamt arbeta upp främre och ner på motsatta sidan. Växla till toppen eller botten och arbeta från ena sidan till den motsatta sidan, borsta på samma sätt. Efter tandborstning på framsidan av varje tand, borsta längs tugga ytan på varje tand och se till att tandborsten får in i sprickor mellan tänderna.

• Be ditt barn att hålla ut tungan. Sticka ut tungan för att ställa ut honom hur man sträcka ut tungan. Avsluta med att borsta tungan lätt.

• Häll en liten kopp med kallt vatten och har ditt barn skölja munnen med vatten. Ställa ut hur man gör detta för ditt barn, om det behövs.