mynewspapers.net

Hur man rengör elspis element

Hur man rengör elspis element


Mat och annat skräp kan orsaka en rad problem på elspis element och kan även medföra risk för brand. Det är viktigt att hålla dessa väsentliga delar av kaminen så rena som möjligt för att säkerställa deras fulla verkan.

Instruktioner

Rutinmässig rengöringTa bort brännarna från kaminen genom att försiktigt dra dem ut.Tvätta delarna med en mjuk trasa och varmt vatten. Du kan använda en mild tvål som Dawn.Skölj delarna grundligt och låt dem 30 minuter torka innan den placeras tillbaka på spisen.

Hur man rengör med vinägerGälla en mjuk ren trasa, nog att dämpa det men inte blöta det vinäger.Ta bort element och torka dem noggrant med trasan, lägga till mer vinäger som behövs.Skölj delarna med vatten, noga med att inte få anslutningen våt.Torka delarna innan du sätter dem tillbaka på spisen.

För svårt att tvätta bort skräpKombinera en blandning av lika delar bakpulver och vatten och Låt sitta i ca 30 minuter till en pasta.Med en ren trasa scrub element med bakpulver pasta tills skräpet är borta. Om detta inte hjälper, lämna pasta på elementet i minst 20 minuter och sedan skrubba igen.Skölj elementet med varmt vatten och torka av spolar med en ren trasa.