mynewspapers.net

Hur man rengör Bow-Front akvarium glas

Hur man rengör Bow-Front akvarium glas


En bow-front akvarium kan vara det viktigaste inslaget i något rum där den är placerad, men bara om det är ordentligt rengjorda. Som med alla akvarium, glaset på en båge-front kommer att samla damm och smuts, och att skräp kommer lämna tanken ser skumma. Eftersom akvariet är en sluten miljö som innehåller känslig fisk, inte kan du enkelt använda normal glasrengöringsmedel. I stället måste du använda speciella rengöringsmedel och se till att hela glasytan rengörs.

Instruktioner

• Spraya hela framsidan av fören-framsidan med ett akvarium-safe glasrengöringsmedel. Du kan köpa det i en sällskapsdjur butik eller akvarium centrum.

• Torka glas renare av tanken med en mjuk trasa. Torka i en rak linje och undvika cirkelrörelser.

• Doppa bomull svabb i akvarium-safe glas renare och använda dem för att rengöra hörnen. Torka av överskottet bort med en mjuk trasa. Använd varmt vatten med joderat salt blandas i att ge glaset en extra rengöring. Du kan också använda varmt vatten för att rengöra insidan av bowfront tanken när du gör ändringarna vatten. Bara doppa en pappershandduk eller trasa i varmt vatten och använda den för att rensa upp eventuella ackumulerade alger och skräp.

• Ta bort akvarium huven och rengöra den med en mjuk trasa doppad i vinäger. Vinäger är det perfekta valet för att rengöra akvariet huvor, som kan vara svårt att rengöra med normala glas renare. Du kan också använda ättika eller citronsaft Rengör områdena runt lökarna i akvarium huven.