mynewspapers.net

Hur man rengör bakterier av tungan

Hur man rengör bakterier av tungan


En fjärdedel av alla fall av dålig andedräkt orsakas direkt av bakterier på tungan. Bakterierna lurar inom sprickor i tungans yta och identifieras av en tjock gul eller grå beläggning. Denna bakterier inte bara är hygieniskt kränkande men kan resultera i systemisk sjukdom inklusive hjärtsjukdomar och prematura låg födelsevikt. Efter enkla tungan-rengöring metoder kan eliminera dålig andedräkt och bidra till att säkerställa god hälsa.

Instruktioner

Hur man rengör bakterier av tungan

• Använda tandkräm som innehåller flyktiga svavel förening neutraliserande medel till en tandborste eller tungan skrapan. Leta efter klor koldioxid, zink eller cetylpyridinium klorid i den tandkrämen ingredienser. Spetsen på en plastsked kan också användas om en Tungskrapa är inte tillgänglig.

• Början som långt bak på tungan som möjligt, tillämpa påtryckningar och skrapa mot framsidan av munnen. Det är viktigt att nå den bakre delen av tungan eftersom det är de flesta bakterier växer och samlar. Bakterier på baksidan av tungan är inte rutinmässigt sopas bort av de ständiga rensning flush som saliv ger till resten av munnen. Upprepa skrapa tills alla områden av tungan visas ren.

• Komplettera rutinen skrapning med tand borste och munvatten två gånger dagligen.