mynewspapers.net

Hur man Refinish Parque trä golv

Hur man Refinish Parque trä golv


Att välja att refinish trä parkettgolv är ett vettigt alternativ för de som söker ett ekonomiskt alternativ till ersätta den. Parkettgolv finns i en mängd olika stilar och installeras genom att pussla ihop rutorna parkett likt ett pussel. På grund av denna unika installationsprocess, många konsumenter inte vet hur att refinish parkettgolv utan att förstöra dess utseende. Fordonsreparationslackering parkettgolv är en ganska enkel process. Det kan dock vara tidskrävande. Följande steg förklarar hur att refinish trä parkettgolv.

Instruktioner

• Ta bort möbler och skräp. Rensa alla möbler och tillhörigheter från det område som är att vara refinished. Grundligt sopa och moppa parkettgolvet tills den är ren och fri från skräp. Tillåta parkettgolvet till helt torra.

• Sand omkretsen av golvet först. Använda en handhållen orbital sander att försiktigt slipa runt kanterna på området och fortsätta ut en fot från väggen. En handhållen orbital sander kommer att försiktigt slipa ytan av parketten utan att skada och tillåter användaren att ha bättre kontroll i hörnen och små områden. Köpa en kvadratfot av parkett, och praxis med sander på det innan du använder den på golvet för att vara refinished.

• Börja i ena änden av rummet och Använd det orbital sander för att slipa en liten del i taget. Upprätthålla en långsam takt för att inte repas eller skadas golvet. Fortsätta slipa parkettgolvet i små raka sektioner tills hela området slipas.

• Sopa hela området för att ta bort någon damm och skräp kvar av sander. Följa upp med ett vakuum och använda dess slang till vakuum någon hörn eller smala områden. Hela golvet måste vara fria från skräp innan en finish kan tillämpas.

• Tillämpa finish. De vanligaste finish används för parkettgolv är fläckar, vaxer och oljor. Välj typ av finish som kommer att producera utseende du önskar. Gäller i mål enligt tillverkarens instruktioner, och njuta av din refinished parkettgolv.