mynewspapers.net

Hur man redigerar Skype inlägg

Hur man redigerar Skype inlägg


Messaging och videokonferenser programvara Skype kan du skriva meddelanden i enskilda samtal och gruppera chattrum. Om du skriver ett meddelande som har ett fel eller kräver ytterligare information, kan Skype du redigera eller ta bort alla meddelanden som skickas till chat-fönstret. När du redigerar meddelandet, inlägget automatiskt ändras på meddelandefönstret och en penna visas så att dina kontakter vet att du gjort en förändring. Även om Skype kan du redigera e-postmeddelanden, låter inte det dig redigera meddelanden kontakternas inlägg.

Instruktioner

• Öppna fönstret Skype samtal där du behöver redigera en anslagna meddelandet. Du kan dubbelklicka på ett kontaktnamn i kontaktlistan att återuppta ett stängt chat-fönstret om det behövs.

• Leta upp det inlägget som du vill redigera i chat-fönstret. Dra rullningslisten till höger i fönstret uppåt för att hitta tidigare meddelanden om det behövs.

• Högerklicka på det anslagna meddelandet och välj "Redigera meddelande." Skype visar sedan din anslagna meddelandet i textrutan, kan du ta bort text eller ange ytterligare information. Tryck på "Enter" att skicka det redigerade inlägget och låta din kontakt Visa det nya meddelandet. Högerklicka på en anslagna meddelandet och välj "Ta bort meddelande" ta bort det från samtalet helt.