mynewspapers.net

Hur man redigerar Emo bilder med Arcsoft PhotoStudio

Hur man redigerar Emo bilder med Arcsoft PhotoStudio


Ursprungligen en term för musik med text på känslomässiga, intim, definierar emo inställningen stil "emo" individer, vanligtvis tonåringar. Dessa inställningar tenderar mot mörka ögon make-up och kläder, do-it-yourself frisyrer, schackrutiga mönster och blek hy. Många tonåringar har utstationering "emo" bilder på deras favorit sociala nätverk webbplatser eller forum för att lyfta fram deras unika stil och kärlek till emo musik. Om du vill redigera en vanlig bild att förbättra sitt utseende och ta fram emo stil, använda Arcsoft PhotoStudio för att göra enkla förändringar.

Instruktioner

• Öppna PhotoStudio genom att dubbelklicka på dess ikon.

• Klicka på "Arkiv"-menyn och bläddra till "Öppna". Markera bilden du vill ändra och tryck "OK".

• Ändra storlek på bilden för att fokusera på ansiktet och kroppen i stället för bakgrunden. Klicka på "Redigera"-menyn och bläddra till "Gröda." Ange en ny bredd i dra en ruta runt området av bilden du vill spara,

• Förbättra färg och ljusstyrkan på bilden. Klicka på menyn "Enhance" och bläddra till "ljusstyrka och kontrast. Öka kontrasten för att belysa mörkt hår och kläder av emo stil. Klicka på menyn "Enhance" och bläddra till "Nyans och mättnad" Dra reglagen till höger eller vänster för att förbättra eller ändra färg. Skapa en balanserad bild eller lägga till en blå eller röd nyans för en emo-lämplig effekt.

• Lägga till ord i bilden, om så önskas. Klicka på menyn "Layer" och bläddra till "Nytt." Klicka på verktyget "Text" i paletten"verktyg" och dra en ruta runt det område där du vill lägga till text. Lägga till lämpliga text, t ex texten till din favoritlåt eller ett talesätt som förmedlar känslor. Markera texten och klicka på "Teckensnitt" menyn för att ändra teckensnitt.

• Kasta en skugga över bilden för att ge dig själv en grubblande, känslomässiga utseende. Klicka på "Lager"-menyn och bläddra för att "Lägg skugga".

• Lägga till en unik effekt i bilden, om så önskas. Klicka på "Effect"-menyn och välj ett av effekterna som "Konst" eller "Relief." Detta lägger till ett filter som skapar en bild med ett nytt utseende. Om du inte gillar en effekt, trycker du på tangenterna "Ctrl" och "Z" för att ta bort den.