mynewspapers.net

Hur man reagerar på en tjej som flirtade med dig

Hur man reagerar på en tjej som flirtade med dig


Om en ung dam skickar flirtiga signaler som du är nöjd att få, vore det synd att blåsa chansen genom att reagera dåligt. Du ska redovisa tecken när hon gör samtalsämne om dig, skrattar i en husky ton eller låt oss vet du att du två är lika i små, små sätt. Återgående positiva signaler verbalt är nyckeln till framgångsrika flirta, och visar att du är anpassade till hennes framsteg. Här är några sätt att reagera på en kvinnas flirt---oavsett om du är din reaktion är gynnsamma eller inte.

Instruktioner

Om du är Receptive till flirtBekräfta vad damen sade genom "spegling", eller säga en liten upprepning av nyckelord i sitt uttalande. Exempelvis följer en anmärkning om att vilja gå ut, med en annan anmärkning säger, "så, du vill gå ut?"Leende som svar på det som sagts. En sann, öppna leende som når ögonen och crinkles kinderna är varma och inbjudande. Det kommer också lysa upp ögonen och förmedla att du är öppen och mottaglig för ytterligare flirt.Använda ditt kroppsspråk för att visa att du är öppen för flickans förskott. Stå med avslappnad, urskiljer armar, vände sig mot henne och ge en mjuk beröring, om så är lämpligt. Du kan också flytta närmare inom hennes personliga utrymme, men lämna minst en fot av kudde för komfort.Om en dam flörtar genom att röra vid dig, bo avslappnad och användarvänlighet. Täcka hennes hand med din om hon vidrör din arm eller hand. Inte gå snabbt eller rycka bort, eftersom som förmedlar obehag och otrygghet.Erkänner öppet flirta med lite ljus, oförarglig retas som kräver uppmärksamhet till den. Få henne att skratta, och hon ska öppna dörren för ännu mer interaktion.Kom ihåg att frånvaro gör att hjärtat växer fonder. Flirta lite, men vara redo att gå vidare ett tag att vässa hennes aptit. I en klubb eller bar, vara säker på att komma tillbaka efter ett lämpligt intervall att köpa en drink eller dans; inte agera som om damen är utom syn- och sinne.

Om du inte villUndvika ler eller skrattar åt de flirtiga kommentarerna. Hålla en nivå, även röst och fortfarande ansikte. Ge idén att fruns ord har ingen effekt på dig som helst.Gör din kropp språk avlägsna genom att hålla en massa utrymme mellan dig och damen i fråga. Hålla din torso vände utåt, och gör inte direkt ögonkontakt. Korsa armarna framför bröstet eller korsa benen från kvinnan.Göra enstaviga svar, eller helt enkelt nicka. Detta kommer att stänga dörren för ytterligare samtal omedelbart.Inte sticka. Annars, signaler blir förvirrande och vaga. Lämna inom flera sekunder av oönskade flirta för att bryta kontakt beslutsamt.