mynewspapers.net

Hur man räkna ut hur många samverkande tegel jag behöver

Hur man räkna ut hur många samverkande tegel jag behöver


Samverkande tegel, mer känd som förreglande asfaltläggare, kräver inte murbruk dem emellan. Detta inte bara ger dem en sömlös look, men det gör också ersätter trasiga marksten en vind. Liksom alla typer av marksten, samverkande tegel köps och säljs av ytor. För att räkna ut hur många tegelstenar du behöver, måste du beräkna kvadratmeter av projektet paver.

Instruktioner

• Visuellt sönder uppfarten till rektangulära, lättare kvadratmeter beräkningen. Till exempel bryter en U-formad uppfart ner i tre rektangulära delar. Varje ben av du och den mellersta delen kommer var och en representerar en del. Uppenbarligen inte alla delar av uppfarten blir helt rektangulär; Du måste använda din bästa omdöme när du bryter uppfarten i sektioner. Om din uppfart är bara en stor rektangel sedan behöver du inte att bryta ner.

• Skiss på uppfarten, att göra alla delar av uppfarten står i proportion till deras faktiska storlek.

• Mät bredd och längd på alla rektangulära du visuellt bröt uppfarten till. Skriv ner bredden och längden på varje rektangulär sektion i feet och inches.

• Multiplicera bredd och längd för varje rektangulär sektion. Detta kommer att ge dig kvadratmeter för varje avsnitt.

• Lägga upp kvadratmeterantalet för alla delar. Detta kommer att ge dig den ungefärliga kvadratmeter av marksten behövs. Lägga till 10% för att kompensera för trasiga marksten och felbedömningar. För exempel om du behöver 1000 kvadratfot av marksten lägga till kommer att 10% och du köpa 1.100 kvadratfot av marksten.

• Dela upp kvadratmeterantalet av marksten som krävs av antalet kvadratfot varje utläggare täcker. Till exempel om du behöver 1.100 kvadratfot av marksten och om varje utläggare täcker 0.5 kvadratfot, måste du 2.200 förreglande asfaltläggare.