mynewspapers.net

Hur man rak spets Air Max

Hur man rak spets Air Max


Många människor spetsar sina sneakers och löparskor, såsom Nike Air Max, i vanliga kors och tvärs spetsmönster lär alla när de är unga. Det finns dock många olika sätt att snöra ett par skor; vissa människor väljer olika mönster bara för att vara annorlunda eller för en elegant förändring. Raka snörning skorna Nike Air Max är ett enkelt alternativ till snörning dem på traditionellt sätt.

Instruktioner

• Placera Skosnöre genom toppar i botten två öljetter av Nike Air Max. Dra spets så att det är en tredje längre på den högra sidan av skon. Denna sida av spetsar kommer vara spetsad genom de flesta av öljetter. Dra spetsar på rätt öglan genom botten på öglan direkt ovanför det.

• Dra ur andra öglan spetsar till höger och passera det över till vänster sida ögla på motsatt sida. Genomgått upp i öglan spetsar. Dra spetsar genom botten på öglan direkt ovanför det. Dra ur öglan spetsar och passera det över till höger sida ögla på motsatt sida. Passera genom toppen av öglan spetsar.

• Upprepa snörning mönstret i steg 2 tills skon är spetsad genom alla sex öljetter. Spetsar bör passera genom övre högra öglan. Ta resterande slack på spetsar på nedre vänstra öglan och passera det under snörning av Nike Air Max på vänster sida och ut genom botten av öglan på vänster sida av skon.

• Knyta dina skor tillsammans i en knut eller lämna skosnören lös på varje sida.