mynewspapers.net

Hur man programmerar en Toyota Garage dörröppnare

Hur man programmerar en Toyota Garage dörröppnare


Garage dörröppnare installeras i vissa Toyotas kallas av tillverkaren som HomeLink Universal Transceiver (eller HYDDA). STUGAN kan du program upp till tre enheter, till exempel olika garageportar, säkerhet belysning eller elektronisk post gates.

Funktion

Toyotas HUT fungerar via en låg-driv radiosändare och mottagare, som skiljer sig från en universell fjärrkontroll för en TV eller annan underhållning komponent. STUGAN får en signal från ditt garage dörröppnare remote, då sänder det till mottagaren i ditt garage (eller post gate, etc.) att fungera som ett alternativt sätt för posten.

Beredning

Hur man programmerar en Toyota Garage dörröppnare


Innan programmering, ersätta batteriet (eller batterier) i din handhållen fjärrkontroll så att det kommer att skicka den starkaste möjliga signalen. Typiskt, handhållna fjärrkontroller använder ett 9-volts batteri, men om du är osäker, fråga en jurist på en maskin- eller elektronik butik. De flesta försäljning medarbetare vilja också installera batteriet för dig om du är osäker på hur man sätter in det ordentligt. Vissa handhållna fjärrkontroller har en glidande plast kupé liknar en TV-fjärrkontroll, medan andra kräver en skruvmejsel för att öppnas.

Programming HomeLink Universal Transceiver

Hur man programmerar en Toyota Garage dörröppnare


Håll fjärrkontrollen nära stugan utan att blockera din syn på den. Hålla sändaren slutet nära stugan, men inte skymmer knappar; ett avstånd av 1-3 inches är perfekt. Samtidigt tryck och håll knappen handhållen fjärrkontroll och HUT-knappen du vill använda. Det kan ta 10-20 sekunder för indikatorlampan att ändra från en långsam blinkning till en snabb blinkning, då kan du släppa båda knapparna.