mynewspapers.net

Hur man programmerar en Samsung fjärrkontroll för en Sony DVD/VCR

Hur man programmerar en Samsung fjärrkontroll för en Sony DVD/VCR


En Samsung-TV kan vara ett bra komplement till ditt hemunderhållningssystem. Med Samsung TV, kan du njuta av all din underhållningsutrustning på ett ställe, inklusive en Sony DVD/VCR. Du kan inte bara ansluta din Sony DVD/VCR via HD-ingångar med din Samsung TV, men du kan programmera fjärrkontrollen för att använda Sony enheten. Med några steg, kommer du inte längre behöver flera fjärrkontroller att titta på en DVD eller videoband.

Instruktioner

• Stäng av strömmen till din Sony DVD/VCR manuellt. Använd inte den fjärrkontroll som medföljde Sony produkten eftersom det kan orsaka störningar senare i processen.

• Leta upp den tresiffriga koden för din DVD/VCR i Samsung ägare s manuell. Koden för din DVD/VCR varierar beroende på modell och ålder på din Samsung-TV. Använd DVD koder för en DVD/VCR combo. Om du inte har bruksanvisningen för din Samsung, kan du hitta en lista över koder på Samsungs hemsida.

• Knappen motsvarande DVD/VCR-läge ligger på toppen av din Samsung remote. Om det inte är separata läge knapparna, tryck på knappen enda läge tills du når ett läge som inte är på TV eller någon annan enhet som du kanske har redan programmerat för att arbeta med din Samsung remote.

• Leta reda på "Set" knappen och tryck. Om det finns ingen "Set" knappen, leta efter en liten knapp som kan kräva en tunn objektet trycka på den. Om du har problem med att hitta den, kan det vara under batteriluckan.

• Använda det numeriska tangentbordet på din Samsung fjärrkontroll, tryck på de tre siffror som motsvarar koden för din Sony DVD/VCR. När du är klar, bör på mode-knappen blinkar. Tryck på knappen "Power". Om programplaneringen var en framgång, kommer att enheten driva på.

• Testa fjärrkontrollen för att se till att varje funktion i din DVD/VCR-spelaren fungerar. Om enheten kommer inte vända på eller inte varje knapp fungerar, prova en annan kod som anges i användarhandboken för din tills du hittar en som fungerar korrekt.