mynewspapers.net

Hur man programmerar en Keyless Entry sändare för 2001 Jeep CherokeeProgramming nyckellösa avlägsen sändare till din 2001 Jeep Cherokee kan inte göras hemma och du måste boka tid med en Jeep återförsäljaravtalet att göra jobbet åt dig. Att ha nyckellösa installerat i bilen är mer än en lyx. Det är en värdefull säkerhetsfunktion som inkluderar ett överfallslarm som avger ett larm från jeepen medan blinkande strålkastare och också låter dig ange din bil utan att behöva fumla med nycklar i ett tillstånd av panik.

Instruktioner

• Ring din lokala Jeep återförsäljaravtalet och schemalägga tid för att få din nyckellösa sändare programmerad att din 2001 Jeep Cherokee. Fråga hur lång tid processen tar så att du kan ordna din tid därefter.

• Ta alla nyckellösa avlägsen sändare med dig till den avtalade tiden så generalagenten kan programmera dem alla under denna utnämning. Jeep återförsäljaravtalet använder en specialiserad dator för att koppla varje keyless entry remote med din Jeep Cherokee.

• Kontrollera alla nyckellösa fjärrkontroller innan de lämnar generalagenten så att de fungerar med fordonet. När provar fjärrkontrollerna, se till att prova varje knapp på varje remote. Detta hindrar dig från att komma hem och ta reda på att en av funktionerna på en av fjärrkontrollerna inte fungerar och behöva boka en annan tid.