mynewspapers.net

Hur man programmerar en Ford Escape-tangenten

Hur man programmerar en Ford Escape-tangenten


Du kan programmera en ny nyckel till Ford Escape utan att besöka en Ford-återförsäljare eller en låssmed. Däremot behöver du två programmerade nycklar att göra så. Därför är at-home förfarandet för att program fly nycklar endast användbart om programmering en extra nyckel. Besök auktoriserad Ford-återförsäljare om du har mindre än två programmerade nycklar; departementet service kan ansluta fordonet till Ford programverktyget programmera nyckeln.

Instruktioner

• Hitta båda dina programmerade nycklar. Sitta inne den Ford Escape. Sätt in någon av programmerade för på tändning kortplatsen. Undersöka den tändning slot.

• Lär dig de viktiga positionerna. Skåran som nyckeln vilar i när du infogar det är position en. Vrid nyckeln framåt en gång. Detta är position två. Slå den fram igen; Detta är position tre. Position fyra vevar motorn. Det är inte nödvändigt att bekanta sig med den för att programmera en nyckel.

• Vrid nyckeln tillbaka till en. Slå den sedan till läge tre. Lämna det i position tre för mellan tre och 10 sekunder. Vända tillbaka till en, och sedan ta bort den.

• Sätt in din programmerade knapp inom 10 sekunder för att ta bort den sista nyckeln. Vrid den från position en i läge tre. Lämna det i position tre för mellan tre och 10 sekunder. Ta bort den.

• Sätta i nyckeln som programmering. Vrid det i läge tre. Lämna det i position tre i minst sex sekunder, och sedan ta bort den. Nyckeln ska nu fungera. Försök att startmotorn med den nya nyckeln. Om det inte fungerar, var det programmering förfarandet gjort felaktigt. Försök igen.