mynewspapers.net

Hur man programmerar en 2000 Volvo S40 fjärrkontroll

Hur man programmerar en 2000 Volvo S40 fjärrkontroll


Tillverkad av Volvo uppdelningen av Ford Motor Company, är Volvo S40 en kompakt verkställande bil som har varit i produktion sedan 1995. Som en del av den första generationen av Volvo S40 fordon, var 2000 Volvo S40 lastat med trevliga, bekväma funktioner, inklusive ett remote nyckellösa system. Programmera en nyckellösa fjärrkontroll till din Volvo är en enkel process som gör att du manövrera fordonets makt Lås från upp till 15-fot bort.

Instruktioner

• Sitta i förarsätet av din 2000 Volvo S40. Stäng alla fordonets dörrar och tryck på "Lås"-knappen på Kontrollpanelen på förarens sida dörren.

• Sätt in din nyckel i den Volvos tändning cylinder och ta bort snabbt den. Fortsätta att infoga och ta bort nyckeln i jämn takt till dess fordonets fara lamporna blinkar.

• Sätt tillbaka nyckeln i tändningen cylindern och förvandla det till "På" läge. inte startmotorn.

• Tryck på "Lås"-knappen på keyless som programmering till din 2000 Volvo S40. Fordonets fara lamporna blinkar om programplaneringsprocessen lyckas. För att programmera en andra remote till bilen, tryck knappen "Lock" på andra. Fara lamporna blinkar igen för att ange framgångsrik programmering.

• Vrid nyckeln tillbaka till "Off" läget och ta bort det från den Volvos tändning cylinder.