mynewspapers.net

Hur man programmerar en 1996 Ford Explorer NYCKELBRICKA

Hur man programmerar en 1996 Ford Explorer NYCKELBRICKA


En FOB hänvisar till en nyckelring eller enhet som du bifoga dina bilnycklar till så att de inte går vilse. Medan några tjänar bara ett dekorativt syfte, styr en trådlös nyckel fjärrkontroll låssystem på din bil. 1996 Ford Explorer kommer med ett nyckellösa system som kräver en viss typ av FOB för att låsa och låsa upp dörrarna. Medan din återförsäljare bör har försett dig med en fjärrkontroll, kan du programmera det om någonting går fel.

Instruktioner

• Sätt in Explorer nyckeln i tändningen och vända den så mycket som möjligt innan veva Ford motorn. Detta är känt som "Kör" tändning position.

• Vrid nyckeln tillbaka till bas tändning position. Detta är "Off"-läge och du kommer att kunna ta bort nyckeln. Ta inte ut nyckeln ur tändningslåset ännu.

• Upprepa steg 1 och 2 en annan fyra gånger så att du har aktiverat från "Off" till "Kör" för totalt 5 gånger. Detta måste göras inom 10 sekunder. På femte och sista sväng, lämna nyckeln i läge "Kör" och vänta på dörrlås att cykla på och av. Här kan du vet du har angett Explorer FOB programmering läge.

• Tryck på valfri knapp i Key FOB och vänta på dörrlås att cykla igen. Fjärrkontrollen kommer nu programmeras till Ford Explorer.

• Vrid nyckeln till läge "Off" och ta bort nyckeln. Detta avslutar programmeringen.