mynewspapers.net

Hur man pris hus målning jobb

Hur man pris hus målning jobb


Korrekt prissättning hus målning jobb är en nödvändig färdighet för alla som vill leva som en målare. Hus målning priserna varierar från en plats till en annan och från en målare till en annan också. Människor som funderar på att ha deras hus målade kommer brukar ta några bud från olika målare och välja det bästa priset. För att vara konkurrenskraftiga, är det nödvändigt att veta det genomsnittliga priset för huset målare i ditt område, hur lång tid det tar att måla huset och hur mycket material som kommer att kosta.

Instruktioner

• Bestämma vad marknadspriserna för hus målare i ditt område. Hus målning priserna beror på den lokala bostadsmarknaden och den lokala ekonomin. Tala till målare i området och till personer som har haft sina hem målade.

• Utveckla en systematisk procedur för att uppskatta tiden deltar i måla ett hus. Exakta uppskattningar är viktig del av att göra en vinst i affärsområdet hus målning. Gå runt i huset med ägaren och noggrant klargöra alla särskilda detaljerna i jobbet. Gå runt i huset en gång med ett vanligt anteckningsblock och räkna ut tiden involverade för varje del av huset. Uppskatta en sida i taget; norra sidan, södra sidan, östra sidan och västsidan. Räkna ut hur lång tid det tar att måla ett fönster. Tiden ingår prepping, grundning och målning två strykningar. Multiplicera med antalet fönster. Gör samma sak för dörrar, trim och snickerier och väggar eller ytterväggar. Lägg till alla timmar tillsammans. Detta är den första delen av en uppskattning.

• Uppmärksamma särskilda detaljer. Varje jobb är olika, och vissa jobb är svårare än andra. Det är lätt att förlora pengar när du försummar aspekter av jobbet som till slut blir mycket tidskrävande. Alltid överväga potentiella problem: svårt att få till platser, hög arbete som kräver en byggnadsställning set-up eller rörliga stegar, form och tillståndet i väggarna, form och villkora av Fönstren, peeling färg, smutsiga områden och så vidare.

• Faktor för resekostnader tid och bränsle.

• Lägg till i kostnaden för färg och andra material. Förutom uppskattningen arbets tiden för att måla ett hus, är det nödvändigt att exakt beräkna den nödvändiga mängden färg. Överväga hur mycket färgen behövs som du gör på promenad runt uppskattning som nämns i steg 2. Beloppet beror på vilken typ av färg och skick och strukturen på de ytor som skall målas. Köpa färg i--gallon enheter är billigare än att köpa färg i 1 gallon behållare. Andra material beror på de enskilda jobben, men du behöver saker som täta, patchning material, sandpapper, penslar, rollers, en kvast och rengöringsmateriel.

• Lägg till alla de olika stegen tillsammans att bestämma priset. Räkna ut hur mycket du vill göra en timme. Lägga till beräknade målning tid med kostnaden för material och fastställa priset för ett visst jobb.