mynewspapers.net

Hur man pris cateringtjänster

Hur man pris cateringtjänster


Du kan pris catering tjänster för att täcka alla dina kostnader och behålla sin konkurrenskraft på den lokala marknaden. Du kan anlända till pris som är rimligt att du och kunden genom detaljerad kostnadsanalys. Platsen, antal gäster och mängden mat alla spela en roll vid beräkning av priset för en tillgodosedda. Hjälp en värd anpassa för hans insamling att möta behoven av hans gäster och budgeten.

Instruktioner

• Träffa värd för festen att diskutera detaljerna i händelsen. Ta reda på var det kommer att hållas, hur många gäster kommer att vara i närvaro, och start- och sluttider. Be om information om utrymmet storköken kommer att ges till förbereda eller laga mat.

• Diskutera alla objekt på menyn med värden. Förklara de ingredienser och tekniker som du tänker använda. Fråga om hon har några särskilda kostvanor önskemål eller förslag.

• Tala om händelsen för värden kommer du tillbaka till honom inom 24 timmar med ett pris. Få aktuella kontaktuppgifter för värd så du kan nå honom när du är klar.

• Beräkna kostnader för catering händelsen. Inkludera priset på gas eller transport, total anställde löner och matpriser. Försäkring, reklam och licenskostnader inte listat vanligen i enskilda projektkostnader och tenderar att få omfattas av vinstmarginalen.

• Öka den totala siffran med 40 till 50 procent för att nå det inledande citat beloppet. Till exempel om kostnaden siffrorna kom in på runt £650, ange citatet någonstans i intervallet £942. Denna kod ger dig som det moderna köket lite utrymme för förhandling med kunden.

• Dela prissättning citat av antalet gäster förväntas delta att nå en per person siffra. Kostnaden per person är exempelvis £9,40 om totala offerten är £942 för 100 gäster.

• Kontakta händelse värd att leverera prissättning siffrorna. Förhandla med värden om hon inte är nöjd med de priser som du erbjuder. Minska din figur med 10 procent på de att skydda vinstmarginalen.

• Förslag till grundläggande avtal lista alla catering tjänster och Detaljer för händelsen tillsammans med det överenskomna priset. Får värden att underteckna kontraktet innan händelsen.