mynewspapers.net

Hur man pocherar ett ägg med en ägg tjuvskyttMedan tjuvjakt ägg i en kastrull med kokande vatten är inte exakt rocket science, är det ibland svårt att få äggen att titta rätt medan du använder freestyle metoden. För mer pittoreska pocherade ägg är ett ägg poacher biljetten. Använda ett ägg poacher är kanske det enklaste sättet att Pocherar äggen. Enheten har kocken med ett sätt att få ett jämnt kokt, perfekt runda pocherat ägg varje gång.

Instruktioner

• Fyll en kastrull (en från köket) eller pannan som följde med ägg tjuvskytt med lite mindre än 1 tum vatten. Ställ den på spisen.

• Passar äggkoppar i ägg-tjuvskytt ramen (om nödvändigt) och se till att de är torkas ren. Smörj den bottnar och sidor av koppar med en liten mängd smör. även om kuporna är icke-stick, kommer att detta säkerställa att äggen kommer att glida ut lätt.

• Knäcka ett ägg i varje av koppar. Om alla koppar inte används för ägg, fylla återstående koppar halvvägs med vatten för att hålla ram balanserad i potten.

• Ta med vatten till en koka, sedan skruva ner värmen lite. Sänka ägg-tjuvskytt ramen försiktigt i kastrullen, locket och låt äggen att koka i 2-4 minuter. Två minuter kommer att ge mjuka kokt ägg, medan 4 minuter kommer att ge en hård kokt ägg.

• Ta bort tjuvskytt ramen från pannan och lyfta försiktigt varje kopp ur ramen (om de är flyttbara). Skjut äggen ur kopparna med antingen enheten medföljer tjuvskytten eller en gaffel. Vara försiktiga med att pierca äggulan i processen. Serve.