mynewspapers.net

Hur man planterar pumpafrön för barnUtomhus trädplantering projekt är utmärkta sätt att lära barnen om natur och av livscykeln. Pumpor är ett utmärkt plantering val för barn. Barnen kan plantera pumpa frön och ta hand om de växande pumporna hela sommaren. När hösten kommer och det är dags att skörda pumpor, de har sina alldeles egna pumpa för en Halloween jack-o-lantern. De kan också använda deras hemodlade pumpor för att göra pumpa paj. När du vet hur man plantera pumpafrön för barn, kommer du vara på god väg till en rolig och spännande sommar och faller i trädgården.

Instruktioner

• Gräva ett hål med en spade minst 18 inches djup, fyll hålet med gödselmedel (häst eller kyckling gödsel fungerar bäst) sedan täcka gödselmedlet med borttagna jorden att skapa en kulle. Var noga med att välja ett område som tar emot minst sex timmars solljus per dag för att säkerställa pumpor frodas. Pumpor är redo för skörd inom 12 till 20 veckor efter sådd så var noga med att börja plantera i slutet av April eller början av maj om du vill pumpor till Halloween.

• Blöt pumpakärnor i en skål med vatten över natten. Detta uppmuntrar grobarhet av mjukgörande det yttre skalet av utsäde. Har barnen göra detta steg så att de kan delta i plantering processen.

• Plantera pumpa frön direkt i den befruktade högen på 1,5 inches djup och hålla 5 till 6 tum mellan varje pumpa frö. Så frön på deras sida att hålla dem från att bli vattendränkt eller att ha luft instängd under dem.

• Vatten pumpa frön med en vattenkanna eller en slang på strö inställning. Var försiktig att inte störa täcker marken när du vatten. Växande pumpor behöver gott om solljus och vatten, så se till att hålla jorden fuktig. Du kommer att börja se först lämnar spira inom två veckor efter plantering pumpa frön.

• Beskär växterna genom att ta bort eventuella stora blad som kan blockera solljuset; Detta hjälper pumporna mognar jämt.