mynewspapers.net

Hur man planterar höns & kycklingar växter inomhus

Hur man planterar höns & kycklingar växter inomhus


Höns och kycklingar anläggningen är en mängd saftiga kända för att vara så produktiva som det är intressant att titta på. Som mest suckulenta växter, höns och kycklingar är enkla att odla även för nybörjare växt entusiaster och gör bra inomhus som en krukväxt. Plantera höns och kycklingar växter inomhus kräver endast korrekt smutsa och ett väl valda fönster. När du är bekväm växande höns och kycklingar, du kommer att kunna återplantera alla "ungarna" att spira upp för ytterligare växter.

Instruktioner

• Välj en fräschare höns och kycklingar växt från din lokala Trädgårdsbutik. Friska plantor bör visas upprätt med fast, vätskefyllda blad, utan brun, missfärgade, halta eller torra blad.

• Fyll botten 1/2 tum på en gryta med pea grus. Lägga till en affären saftiga krukväxtjord eller din egen blandning av saftiga jord i potten för att fylla den halvvägs.

• Spets honan och ungarna växt på sin sida och underlätta befintliga potten från rötterna. Ställa in växten i din beredd potten och justera marken som behövs för att föra växtens övre markytan nedanför den potten rim.

• Lägga mer jorden runt kanterna, som behövs för att fylla luckor kring rötterna av anläggningen. Fast jorden löst runt anläggningen utan att komprimera jordklumpen.

• Vatten jorden med ca 1/2 kopp vatten för att göra jorden fuktig men inte blöt. Om anläggningens rotklump redan fuktig, sedan vattna inte.

• Placera krukan i ett soligt, eller sydväst-söderläge fönster där man från utkast. Vatten anläggningen varje vecka under sommaren och varannan vecka under vintern endast om jorden känns torr vid beröring.

• Blanda en halv-styrka lösning av hög-fosfor gödselmedel efter tillverkarens instruktioner. Mata höns och kycklingar två gånger i månaden från vår till falla och varje månad över vintern.

• Dela växten från våren att falla som behövs för att placera "chicks" i sina egna potten när jordytan är full av nya anläggningar.