mynewspapers.net

Hur man planterar gräsfrö & hö

Hur man planterar gräsfrö & hö


Bannlysa den månatliga resor till Matförrådet genom att odla ditt eget hö och gräs för din häst. Medan många hästentusiaster förundras över gröna ängar, kan de skapa sina egna hö producerar farm genom att odla växter för hö och tenderar att deras gräsmatta. Välj en typ av hö att växa. Kontrollera den USA Institutionen för jordbruk Plant härdighet zon karta om du vill veta om hö och gräs utsädet du vill växa kan trivas i din regionens lägsta medeltemperaturer.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av gräs du vill växa för hö. Det finns många typer att välja mellan som alfalfa, orchard gräs, timothy, rödklöver, käringgigel och brome. Det finns två huvudtyper av gräs att växa: cool säsong och varma årstiden. De som bor i södra USA kommer att ha en längre gräs växer säsong när de blir varma årstiden gräs som Bermuda, buffel eller krabba. Norra trädgårdsmästare kan förlänga sina gröna vidder av växande en cool säsong gräs som råg, bluegrass eller svingel.

• Genomföra en jord pH-test på din gräsmatta och utsedda hö växande område. Gräset typer har olika pH spänner. Exempelvis föredrar Bermuda mellan 6,5 till 8.0, medan alfalfa mellan 6,8 till 7.0 för att absorbera markens näringsämnen. Köpa ett test kit från din lokala county förlängning kontor. Gräva ett 6-tums hål för att samla in torra jordprover. Skicka proverna till laboratoriets adress som på satsen.

• Ändra smutsa med kalk om resultaten kommer tillbaka som marken är för surt eller svavel om det är alltför basiskt.

• Till plantering områden och ta bort någon av de befintliga skräpet. Använd baksidan av en kratta för att jämna ut ytan. Vatten i området för tre dagar i rad innan plantering gräs.

• Häll gräsfrö i en seeder och driva seeder fram och tillbaka över den bar marken. Täck fröet med 1/8 tum av kompost. Vatten området grundligt. Kolla förpackningen att ta reda på hur många lbs. kommer att omfatta varje 1,000 fot.