mynewspapers.net

Hur man plantera Paw Paw träd frön

Hur man plantera Paw Paw träd frön


Plantera en pawpaw träd frön är lätt. Det är lite svårare att välja rätt plats. Pawpaw träd har specifika tillväxt krav. De behöver fuktigt väder, en måttlig till kall vinter och en varm sommar. Och även om det är möjligt att odla papaya inomhus i behållare, det är svårt att hitta en djup kruka tillräckligt för att hålla pawpaw trädets djupa rötter. Det bästa stället att plantera en pawpaw träd är en där andra pawpaw träd har setts växer i naturen. Om du är osäker på om din gård är lämplig, kontakta experterna vid ditt lokala county förlängning kontor eller plantskola för råd.

Instruktioner

• Välj rätt plats för ditt pawpaw träd. För de första två åren av dess liv behöver din pawpaw träd filtrerat solljus. Efter det, kommer det behöver full sol för att trivas och frukt. Det bästa sättet att tillgodose detta är att plantera pawpaw utsädet under små träd eller stora buskar vars skugga det kommer växa ur när den når 2 till 3 fot i höjd i två år.

• Använd en spade att gräva upp, vända och blanda jorden över ett område som är 4 fot av 4 fötter av 1,5 fot. Sedan sprida 3 inches av åldern kompost över området följt av 1 tum av torv. Använd din shovel kunna blanda i ändringsförslag som jord. Rake plantering området slät.

• Plantera pawpaw utsädet 2 inches djupt.

• Vatten plantering området så det är fuktig till ett djup av 1 fot. Vatten långsamt med en mild spray. Stoppa om någon vatten pooler på ytan av jorden. Vänta på att absorbera och fortsätt sedan långsammare. Använd en trä pluggen för att testa djup fukt. Fortsätta att hålla jorden fuktig på detta djup tills fröet gror i juli eller augusti.