mynewspapers.net

Hur man plantera en Prairie blomsterträdgårdEn prairie blomsterträdgård är en informell stil av trädgården som använder inhemska blommor. Den allmänna idén om sådan trädgårdar är att simulera en naturlig prärie samtidigt skapa en attraktiv, lättskött trädgård. En mängd olika blommor kan användas för att skapa en prairie blomsterträdgård. Specifika typer bör väljas utifrån det allmänna klimatet och plantering villkor. Det finns olika resurser tillgängliga för att hjälpa dig att välja växter som fungerar bra i din plats. Kontrollera en online databas eller kontakta din county extension office för detaljer.

Instruktioner

• Bestäm en layout för din trädgård. Ta formen av landet till konto, följande naturliga konturer med dina planteringar att simulera vildblommor på prärien. Plantera blommor för längre bort från huset, medium-höjd blommor i mitten och de kortaste blommorna närmast ditt hem. Denna layout kan du se över din prairie trädgård och se allt från ditt hem.

• Välj native blommande växter för din trädgård. Prairie blommor kan vara både ettåriga och fleråriga växter. De flesta områden i Förenta staterna har ett stort urval av sådana blommor. Kontrollera en online databas som den från Missouri botaniska trädgården. Använd sökfunktionen att mata in sådana egenskaper som jord och ljus krav, infödda status och vattenbehov. USDA växterna databas kan du söka utifrån många fler egenskaper, inklusive växten hör hemma. Avsnitt B i databasen innehåller ett stort antal egenskaper som du kan mata som sökord, till exempel vatten krav och brandsäkerhet.

• Besluta om vissa ytterligare växter för din trädgård. Prärien har normalt många gräs som såväl som blommor, så välj en mängd gräs att matcha olika blomma höjderna i din trädgård.

• Förbereda marken för plantering. Beroende på vad du har valt att plantera och din markförhållanden kan detta innebära bruka trädgården eller helt enkelt blötläggning marken före plantering. Om du inte är säker på vad dina växter kommer att kräva, kolla på office-tillägget.

• Plantera dina växter för prairie blomma trädgård. Om du planterar plantor, gräva ett hål för varje planta och placera den i hålet, då täcka rötterna noga. Om du dirigerar ett område med en wild flower mix, sända frön på brukat marken och lämna dem att växa. Använd rekommenderade djup och avstånd kraven för din specifika plantor eller frön.

• Vatten trädgården försiktigt, för att hjälpa trädgården för att etablera. Använd inte så mycket vatten som du avslöja rötterna eller tvätta bort fröna.