mynewspapers.net

Hur man plantera en kärnfria svarta MonukkaKärnfria druvor är ett perfekt bord druva på grund av deras lätthet i att äta. Svart Monukka druvan är en söt, skarp kärnfria druvan med tunn hud som kan ätas färska eller torkade. Druvor i hemmet trädgården kräver väldränerad jord och något att klättra på att hålla frukt ur marken. Rankan gör bra på en spaljé eller ens en vägg. Svart Monukka behöver ett soligt läge som uppmuntrar löst kluster av glänsande svart frukt. Svart Monukka kallas den gemensamma druvan och är en tung bärande vinstock.

Instruktioner

• Gräv ett hål ca 3 fot genom 3 fot och 6 till 8 inches djupt. Druvorna måste växa i väldränerad, sandig lerjord. Häll i 3 inches av kompost och 1 tum av sand och arbeta i marken längst ner i hålet.

• Ta bort druva beståndet från potten eller väska. Det blir bare root. Kolla rötterna för sjukdom eller mögel och avbröt de rotar. Stapla upp några av smutsen i hålet för att en inverterad tratt form ca 3 till 4 inches hög. Plats ung druva sockerrör utöver detta och tillbaka fylla med jord. Göra vissa graft knölen på den nedre delen av sockerrör är ur marken på smuts nivå.

• Skär druva sockerrör tillbaka till två knoppar. Du kan känna svullnad i trä med fingret. Du kommer att träna käppar som de skjuta från dessa knoppar.

• Hammare i 6 fot inlägg. De bör vara lika långt från vinstockar på 6 fot bort varje. Bult 4 foten inlägg till 6 fots inlägg med de låsbara muttrarna. Position 4 foten inlägg så de lägger till den höjd och gör en 8 fot lång inlägg totalt, dra sedan åt skruvarna.

• Fäst tvättlina med 6 tums mellanrum från post till post. Du behöver flera längder mellan stolparna att upprätta på utbildning. Du kan koppla raden med 12 till 18 inches bredare mellanrum på 4 fötter.

• Knyt de första skotten till lägsta tråd och så vidare som vinrankan växer. Hålla en huvudstammen och låt två sekundära grenar växa därifrån. Antalet grenar från sekundärt är upp till dig men tillåter inte vinstockar att bli så trångt det kommer inte att finnas utrymme för frukten.