mynewspapers.net

Hur man plantera en gråtande körsbärsträd

Hur man plantera en gråtande körsbärsträd


Gråtande körsbärsträdet är hemma i Japan och har långa, hängande grenar som liknar en weeping willow tree. På våren, kommer ditt träd att täckas med rosa eller vita blommor. Färgglada showen fortsätter under hösten, när bladen variera från levande gröna till lysande gula. Weeping cherry träd kan växa från 20 till 40 fot i höjd, och nå sträcker sig upp till 30 fot. Den gråtande cherry är en favorit landskapsarkitektur träd, inte bara på grund av den underbara formen och färger, men på grund av den lätthet med vilken det växer.

Instruktioner

• Gräva ett hål två gånger bredden av roten bollen, och något grundare än roten bollens höjd. Lägga till ett lager av sand eller ärt grus i botten av hålet. Detta möjliggör bättre dränering. Plantera i tidigt på våren.

• Ange trädet i hålet. Toppen av jordklumpen bör ange ca 2 till 3 inches över marknivån. Om säckväv täcker jordklumpen, försiktigt klippa det bort och tryck den i hålet. Störa rötterna så lite som möjligt.

• Fyll hålet ca 2/3 med trädgård jord och vatten grundligt. Lägga till ett skikt av gödselmedel. Fyll i resten av hålet med trädgårdsarbete mark och vatten igen.

• Lägg en 2 till 3 tums lager kompost runt basen av trädet, hålla den 1 till 2 inches bort från stammen. Om det är staplade upp mot stammen, orsaka kompostmaterial trädet röta. Sprida kompostmaterial kanterna av grenar. Detta hjälper till att hålla gräs och ogräs från att växa under trädet.

• Vatten din nyplanterade träd med ca 1 tum vatten varje vecka. Vattna väl på början hjälper till att upprätta trädet. Efter ett år, kan skära ner på mängden vatten.

• Gödsla tidigt på våren och igen i hösten sent med ett balanserat gödselmedel. Efter plantering och lägga till gödselmedel i hålet, är det inte nödvändigt att befrukta igen till nästa år.