mynewspapers.net

Hur man pejla en varmvattenberedare för strålningsvärme

Hur man pejla en varmvattenberedare för strålningsvärme


Mest strålande värmeinstallationer använder en panna för att värma vattnet, men en enkel varmvattenberedare kan göra jobbet och sparar du flera hundra till några tusen dollar. Du kommer att behöva göra några ändringar i värmaren och har kunskap om grundläggande VVS tekniker. En varmvatten värmare kan vara tillräcklig och lika effektiv som en panna för små utrymmen såsom bostäder 1200 kvadratfot eller mindre. Propan eller naturgas-sparken varmvattenberedare är mer kostnadseffektiv än elektriska.

Instruktioner

• Installera varmvattenberedaren. Lämna tillräckligt med omgivande utrymme för strålningsvärme system utrustning. Placera allt så att du kan komma åt utrustningen under installationen och för framtida underhåll.

• Lödning ¾-tums hårda kopparrör till en dielektrisk passande gängad i ena änden. Löda röret till den icke gängade änden. I detta syfte kommer att löpa från utloppssidan av varmvattenberedaren till utbudssidan av den strålande slangen.

• Trä den gängade sidan av dielectricen monteras på varmt Vattenutlopp i varmvattenberedare.

• Fortsätta lödning ¾-tums hårda kopparrör, arbetar från varmvattenberedare mot strålande slangar montering. Installera en kulventil ¾-tum för att underhålla systemet vid en lämplig punkt i denna linje.

• Lödning ¾-tums hårda kopparrör till en andra dielektriska passande som gängad i ena änden. Tråd gängade slutet av montering på varmvatten värmaren inloppssida.

• Fortsätta löda kopparrör från varmvattenberedaren till återcirkulering pumpen. Rutten ¾-tums hårda kopparrör till en expansionskärlet.

• Kör kopparrör från expansionskärlet till återvändande sida montering av den strålande slangen. När datorn är klar, passerar vatten återvänder från den strålande slangen genom en expansionskärlet, sedan en återcirkulation pump, innan han återvände till varmvattenberedaren.

• Installera en automatisk vent på en hög poäng av systemet. Ersätta tryckbegränsningsventil levereras med varmvatten värmare tank med en 30 psi avlastningsventil.

• Installera bollspel ventiler, där bekvämt, för framtida Service eller reparera separata delar av systemet. Installera två panna kranar med en kulventil inline mellan dem vid en lämplig punkt i systemet. Använda pannan klappen och ball valve för att ladda systemet med en blandning av propylen glykol och destillerat vatten.