mynewspapers.net

Hur man pärla en stretchig Watch Band

Hur man pärla en stretchig Watch Band


Stretchig watch band är bekväma och praktiska. Du kan enkelt sätta din klocka på och ta av, och storleken är mer flexibla än andra titta på bandet stilar. Du kan skapa din egen pärlstav stretchig titta på bandet för att samordna med din garderob eller betona din personliga stil. Titta på ansikten finns i hobbybutiker, eller kan du använda en som du redan har genom att ta bort det befintliga bandet. Pärlmix en stretchig watch band med rund, platt eller ovala pärlor för den mest bekväma stilen.

Instruktioner

• Skär en del av stretchig beading sladd, nog för att omringa din handled, för varje bifogad fil öglor på urtavlan. Titta på ansikten med enskilda bilagor i hörnen och/eller i centrum arbetet bäst för en stretchig pärlstav watch band, men du kan också använda typ med en straight bar längs båda sidor. Raka bar design kan du lägga till fler trådar för titta på bandet än en i centrum eller två anslutna i hörnen.

• Sträcka före elastisk beading sladden. Detta kommer att hålla sladden från sträcker sig över tiden och kan också ge dig tillräckligt extra sladd till de nödvändiga knutar.

• Knyt ena änden av en resårsnodd till bifogad fil slingan på ena sidan av titta på bandet i en trippel överhandsknop. Lämna en 2-tum till 3-tums svans slutet av Knut.

• Lägga till pärlor i den öppna änden av bifogade stretchig sladden till önskad höjd. Se till att tråd första några pärlor över de viktigaste strand och svansen i stretchig sladden. För att kontrollera passformen, vila urtavlan på handleden och vira den pärlstav strand runt handleden. Pärlor bör uppfylla fastsättning slingan på motsatt sida av urtavlan.

• Knyt den pärlstav strand till bifogad fil slingan på motsatt sida av klockdisplayen i en trippel överhandsknop.

• Upprepa steg 2 till 5 för varje del som du planerar att lägga till titta på bandet. Täck varje Knut med juvelerares lim. Låt limmet torka innan bär klocka.