mynewspapers.net

Hur man pärla en brud tiara

Hur man pärla en brud tiara


Burkförslutningsmaskiner en brud tiara syftar på processen att lägga till piercade prydnadsföremål till en tiara bas med tråd. Om du profilering en brud tiara för en vän, välja den pärla typer och färger som bride-to-be vill mest. Om du är i tvivel om detta, be bride-to-be första innan arbetet påbörjas. Hennes speciella dag ska vara exakt hur hon vill att det ska vara, i varje detalj.

Instruktioner

• Besluta om du vill ha en vanlig pärla mönster eller en slumpmässig pärla mönster. Ett regelbundet mönster ser mer formella men kräver mer vård, inklusive pärla räknar. En informell mönster är enklare och snabbare att skapa. Rulla en längd på wire. Pärlor direkt föreslår en 0,5 mm silverpläterad tråd.

• Trä pärlorna enligt din valda mönster eller en slumpmässig effekt. Du kan använda många olika typer av pärlor och kristaller. Du kan använda sfäriska pärlor, hjärtformade pärlor och potatis-formade pärlor--som är något oregelbundna ovoids--bland annat. När det gäller pärla färger, vit, silver, mjukt rosa och grädde är traditionella val för tiaror. Men är många andra färger tillgängliga, inklusive brons, grå, heta rosa, orange och turkos.

• Syfte att använda flera av de pärla du vill att elementet presenterade i tiara, såsom silver hjärtformade pärlor. Stoppa threading när du har nått en gängad längd ca 40 cm (16 tum). Lämna tråd ansluten till roll för nu, som hindrar det pärlorna faller av i slutet. På samma sätt hålla en tight tag i den öppna änden av kabeln.

• Linda den öppna änden av kabeln runt ena änden av tiara bas flera gånger för att fixa det på plats. Skjut den första pärlan längs kabeln till tiara basen. Göra en loopas stjälk med ett kort avsnitt av tråd, med pärla på toppen. Twist pärla på stjälken av tråd att fixa det på plats.

• Linda kabeln runt tiara bas några gånger för att skapa en lucka. Skjut den andra pärlan längs kabeln och göra en annan loopas stjälken, denna gång något längre än den första. Fix pärla på plats med vändningar, som tidigare. Linda mer tråd runt en tiara bas för att skapa en annan lucka.

• Fortsätt på samma sätt med ytterligare pärlor, vilket gör varje stjälk något högre mot centrum av tiara. Fortsätt mot den andra änden av tiara, att stjälkarna gradvis mindre. Klipp kabeln ca 5 cm (2 tum) från den senaste pärlan. Linda det runt tiara flera gånger för att säkra ledningarna.

• Upprepa hela processen med mindre pärlor på kortare stjälkar att fylla luckorna mellan de viktigaste stjälkarna. Pärlor och därefter föreslår fylla utrymmen med pärlstav vändningar. Höjd och dubbla effekten lägger till visuell kontrast. Valfritt luta den mindre rad av stjälkar något bakåt för att förstärka effekten.

• Täck elektromonteringsarbeten framtill på tiara med en tight tråd identiska runda pärlor eller andra pärlor efter smak. Sätta fast tråden på plats med extra tråd kvar i ändarna. Använd en kort längd på kabeln runt centrum av tråden för att fixa det till tiara basen, om det behövs.