mynewspapers.net

Hur man parkera lastbilar i bostadsområden

Hur man parkera lastbilar i bostadsområden


När du kör ett nyttofordon som arbete van, bärgningsbil, traktor släpvagn eller taxi, kan du ibland behöva parkera bilen i ett bostadsområde. Bostadsområden har ofta särskilda lagar om typerna av fordon och tid ett nyttofordon kan parkeras i området. Om du parkerar din kommersiella fordon i ett bostadsområde för ett par timmar eller för ett par dagar, det är bäst att följa vissa regler när du gör detta.

Instruktioner

• Kontrollera med staden eller lokala kommun att avgöra vilka lagar är för parkering ett nyttofordon i ett bostadsområde. Få en skriftlig kopia av förordningarna ifall du utmanas på huruvida du får parkera i området.

• Kontakta din lokala polisen att avgöra vilka lokala lagar är för parkering ett nyttofordon i ett bostadsområde. Ringer dem är klokt eftersom polisen är organet som ansvarar för att genomdriva parkering lagar.

• Förklara för polisen vilken typ av fordon du vill parkera. Det kan finnas olika lagar gäller för mindre fordon som taxibilar eller skåpbilar än för större fordon som skolskjutsar och semi lastbilar. Fordonets storlek och vikt kan spela en viktig roll där du får parkera.

• Parkera några kommersiella fordon helt på din privata egendom i stället för på gatan eller på en grannes egendom. Det är mycket mer sannolikt att om fordonet finns på din egendom, du kommer att stöta på några problem.

• Avgöra om din kommersiella fordon innehåller farliga material, och Följ alltid reglerna för sådant material. I de flesta fall, av olika skäl, är farliga material inte tillåtna i bostadsområden. Lastbilar är vanligtvis ges godtagbara routning när de bär farliga material för att förhindra dem från att komma in bostadsområden. Parkering din propan lastbil, sopbil eller boskap trailer i din uppfart kan mycket väl resultera i klagomål från närboende.

• Vara hänsynsfull när parkering ett nyttofordon i ett bostadsområde. Till exempel inte rev din motor i de tidiga timmarna av morgonen när du förbereder att lämna för arbete. Inte blockera din grannes uppfart eller windows.