mynewspapers.net

Hur man parallellt Park School minibuss

Hur man parallellt Park School minibuss


Parallella parkering skolan minibuss är inte annorlunda i princip än parallell parkering alla andra fordon, kan men vara en knepig manöver. Öva parallell parkering minibuss in Tom mycket innan du försöker på gatan.

Instruktioner

• Ställ in trafik koner eller soptunnor in Tom mycket. Standard fordon ges 20 till 25 fot utrymme att parallella park, så siffran på behöver ca 30-35 fot utrymme. Ställa in en kotte att representera framsidan av fordonet du parkering bakom och en annan att företräda baksidan av fordonet du parkering framför. Om du använder en riktig trottoarkant till praktiken, räcker denna kon uppsättning. Om du inte använder en riktig trottoarkant, ställa in kottar att representera trottoaren för.

• Förbereda till parallella park genom att rada upp din minibuss med främre konen som representerar bilen framför din parkeringsplats. Lämna ca två eller tre fot utrymme mellan passagerarsidan av ditt fordon och kanten av andra fordonet representeras av konen.

• Sätt van i backen och vrid ratten till en hård rättighet. Långsamt tillbaka fram till de flesta av ditt fordon är i rymden, att se till att inte slå den främre "stötfångare" av bilen bakom dig representeras av konen.

• Drivhjulen till vänster när du är halvvägs in i parkeringsplatsen och passagerar sidan hjulen är ca 8 inches från trottoarkanten. Detta gör att ditt fordon att räta ut och passar in i utrymmet. Kolla på baksidan av "bilen" framför dig och framsidan av "bilen" bakom dig så du inte slå eller skrapa dem.

• Sätta bilen i enheten och dra fram något att räta ut resten av vägen. Upprepa vid behov tills du känner dig bekväm med processen.