mynewspapers.net

Hur man pälsen gummi membran takMed tiden försämras gummi membranet på ett tak, orsakar läckor som behöver reparation. Extrema väderförhållanden kan riva gummi. De resulterande patch reparationerna kan se fula. Tillämpa en beläggning över gummi membranet att skapa ett enhetligt utseende som mildrar estetiken och förlänger livslängden på taket membranet. Flytande gummi beläggningar är eten propen Dien Monomer eller EPDM Gummilösningar som täcker ett gummi tak membran i en seamless applicering som är lämplig för hemmafixare marknaden. En flytande gummibeläggning är lätt att applicera om du följer de korrekta förbehandling teknikerna.

Instruktioner

• Sopa gummi taket med en push kvast att rensa alla löst skräp från ytan. Använd en skurborste och en lösning av vatten blandat med rengöringsmedel för att rengöra gummi membranet i smuts och fett eller olja fläckar.

• Döda genomträngande mögel och mögel från gummi membranet med en lösning av en del blekmedel till tre delar vatten. Häll lösningen över svamptillväxt. Låt lösningen avdunsta naturligt. Ta bort någon del av membranet som du vill att bestryka silikonbaserat tätningsmedel. Silikon förhindrar vidhäftning av Gummibeläggningen.

• Täcker tårar och synliga kanter i gummi membran med längder av butyl tejp. Använd en söm rullen över ytan ordentligt följa bandet. Reglue någon lös gummi till taket däck med takläggning tjära. Låt det torka innan du applicerar en gummibeläggning.

• Markera en 80 kvadrat foten del av taket med hjälp av ett måttband och en krita linje. Häll 2 gallons av flytande gummibeläggning i en 4-gallon behållare. Placera blandning axel tillbehöret till borrmaskinen. Placera axeln i mitten av behållaren. Slå på borrmaskinen. Häll i gummi aktivare. Fortsätt att blanda i 15 minuter.

• Häll Gummibeläggningen över det markerade området i ett sicksack rörelse att tillämpa en även kvantitet över ytan. Använd en gummi gummiskrapa för att sprida vätskan över gummi membranet. Rulla en paint roller över ytan i långa slag platta gummi beläggning ut jämnt och ta bort någon luft från lösningen.

• Använd en pensel för att tillämpa Gummibeläggningen på områden för liten för att använda gummiskrapa. Markera ut ytterligare tak sektioner på gummi membranet med en krita linje så att du använder 1 gallon av gummibeläggning per 40 kvadratfot. Fortsätt att blanda mängder gummibeläggning. Tillämpa det på samma sätt som innan tills gummi tak membranet är helt täckt.

• Tillåt Gummibeläggningen torka i 20 timmar i en minst 70 grader Fahrenheit rumstemperatur innan du går på taket. Att beläggningen att helt bota för minst en vecka i samma temperatur, och för längre i lägre temperaturer.