mynewspapers.net

Hur man översätter en PDF-fil till engelskaOm du någonsin stött på en PDF-fil på ett främmande språk som du absolut behövde översatt, kanske du förvånad över att det finns ett antal online webbplatser som kan göra just detta. De mest populära och, kanske föga förvånande, effektivt ut finns Google Translator, även om det finns ett antal andra, gillar Zoho. Översättare kan du översätta andra dokumentformat, inklusive .ppt,. doc. och .xls. Dessutom är det gratis.

Instruktioner

• Logga in på ditt Google-konto och få upp ditt Google Docs. Om du inte har ett Google-konto kan du registrera dig för en i några minuter.

• Ladda upp PDF-filen i Google Docs från mappen där du ursprungligen sparade den. När PDF-filen har avslutad lastning, klicka på "Dela" och väljer att dela den som en webbsida. PDF-filen har nu en URL som du kan kopiera innan du fortsätter till nästa steg.

• Chef över till Google Translate och klistra in Webbadressen i rutan och klicka på "Översätt". Google kommer nu översätta "sida" på som din PDF visas.