mynewspapers.net

Hur man överklockar Pentium D830

Hur man överklockar Pentium D830


Intel Pentium D 830 processorer är dual-core processorer konstruerade för användning i stationära datorer. En dator är kraftigt beroende av en CPU ska fungera korrekt. Processorn är datorns hjärna genom att hantera många uppgifter och flöden av uppgifter att hjälpa datorn fungera optimalt. Hastigheten på en installerade Intel Pentium D 830 påverkar datorns övergripande prestanda. Överklockning Intel Pentium D 830 får datorn att fungera snabbare på bekostnad av mer värme genereras av systemet.

Instruktioner

• Starta om datorn hålla processorn Intel Pentium D 830. Tryck på F11 medan datorn startas om för att gå in på startmenyn. I Start-menyn trycker du på "BIOS Setup".

• Välj "Extern buss" i menyn Basic Input/Output System (BIOS). Navigera markören till posten märkt "Framsidan buss." Tryck på "Enter". Tryck på "Upp". Tryck på "Enter" för att höja Intel Pentium D 830 främre buss hastighet inställning en nivå.

• Välj "CPU Core" i BIOS-menyn. Navigera markören till posten märkt "Multiplikator." Tryck på "Enter" en gång. Tryck på "Upp". Tryck på "Enter" för att ändra Intel Pentium D 830 front bus frekvens till en ovan standard.

• Exit till huvudmenyn boot. Tryck på "Avsluta och spara." Intel Pentium D 830 är överklockad.