mynewspapers.net

Hur man överklockar en Pentium M

Hur man överklockar en Pentium M


Intel Pentium M-processorer är mindre processorer (centralenheter) installerat i bärbara datorer bärbara. Överföringshastighet på Pentium M-processor påverkar kraftigt kraften och hastigheten på den bärbara datorn. Överklockning Intel Pentium M-processor orsakar Processorn köras snabbare än fabriksinställningarna, vilket i sin tur gör att den bärbara datorn som helhet. BIOS-alternativ finns i den bärbara datorns start eller Start-menyn kan ändras för att överklocka Pentium M-processor.

Instruktioner

• Starta den bärbara datorn som innehåller Pentium M-processor. Tryck den bärbara datorns "Esc" för att öppna startmenyn. Välj "BIOS" med piltangenterna och tryck på "Enter".

• Gå till alternativet "Extern buss" med piltangenterna och tryck "Enter". Flytta markören till data på höger sida av "Front Side Bus" och tryck på "Enter". Använd piltangenterna för att välja värdet i popup-listan som är direkt ovanför standardvärdet och tryck "Enter". Detta väcker Pentium M-processor främre busshastighet.

• Gå till alternativet "CPU Core" med piltangenterna och tryck "Enter". Flytta markören till data på höger sida av "Multiplier" och tryck på "Enter". Höja värdet av 1 och tryck på "Enter" för att bekräfta ändringen. Detta ökar den Pentium M frekvens multiplikator.

• Återgå till den bärbara datorns primära boot menyn. Alternativet "Spara och Använd ändringar" Tryck på "Exit". Pentium M-processor är nu överklockad.