mynewspapers.net

Hur man överklockar en Compaq Evo D500

Hur man överklockar en Compaq Evo D500


Compaq Evo D500 från Hewlett-Packard är en low-end hem-PC en Intel Pentium 4 processor. Som de flesta andra datorer, Evo D500 är avsedd för att bli föråldrade, men med ordentlig maskinvaruuppgraderingar och genom överklockning din processor, du kan förlänga livslängden på din Evo D500.

Instruktioner

• Återställa datorn, antingen genom att stänga av maskinen och sedan tillbaka på eller genom att öppna "Start"-menyn och markera alternativet "Reset" från menyn "Shut Down".

• Tryck på "F6"-tangenten när du ser HP/Compaq startbilden. Detta kommando tar du till din BIOS undermenyn, där du kommer att se flera alternativ.

• Välj alternativet "Avancerade BIOS inställningar"-menyn med hjälp av riktad pilarna på tangentbordet för att markera det alternativet, sedan trycka på "Enter" för att gå in i menyn.

• Markera alternativet "Front Side Bus" och tryck på "Enter" för att redigera. Härifrån, Använd siffertangenterna på tangentbordet för att ställa en ny frontbuss hastighet.

• Exit från din BIOS genom att trycka på "ESC" att stänga av FSB första Redigera-menyn och sedan trycka på "ESC" nytt för att gå till din BIOS huvudmenyn. Tryck på "ESC" en gång för att lämna din BIOS, tryck på "Y" för att spara nya inställningar när du uppmanas.