mynewspapers.net

Hur man överklockar en AMD K6 500MHz Processor

Hur man överklockar en AMD K6 500MHz Processor


AMD K6 500MHz processorer är äldre-modell processorer i stationära datorer. Den verksamma hastighet för AMD K6 500MHz direkt effekter överföringshastighet på datorn. Desto snabbare AMD K6 500MHz processor fungerar, desto snabbare och mer effektivt datorn slutförs aktiviteterna. 500MHz-processor överklockning AMD K6 och ökar hastigheten på bekostnad av genererar mer värme än rekommenderas av tillverkaren. BIOS-inställningar i datorns start eller Start-menyn kan ändras till överklockning AMD K6 500 MHz processor.

Instruktioner

• Slå på datorn bostäder AMD K6 500 MHz processor. Tryck och håll tangenten "F11" eller "F8" (beroende på din PC) för att öppna startmenyn. Gå till alternativet "BIOS Setup" och tryck på "Enter".

• Välj alternativet "Extern buss" med markören och tryck på "Enter". Flytta över till inställningen "Främre Bus" och markera det värde som anges till höger. Tryck på "Enter" för att få upp en lista över inställningar och väljer inställningen direkt ovanför nuvarande standardvärdet. Tryck på "Enter" för att bekräfta ändringen. Detta väcker den AMD K6 500MHz front busshastighet.

• Välj alternativet "CPU Core" med markören och tryck på "Enter". Gå till "Multiplier" inställning och framhäva värdet som anges till höger. Tryck på "Enter" för att få upp en lista över inställningar och väljer inställningen direkt ovanför nuvarande standard. Tryck på "Enter" för att acceptera ändringen. Detta ökar frekvensen av AMD K6 500MHz framsidan buss.

• Navigera tillbaka till primära boot-menyn. Tryck på alternativet "Spara ändringar och avsluta". AMD K6 500MHz-processor är nu överklockad.