mynewspapers.net

Hur man överför vänner från en Facebook-konto till ett annat

Hur man överför vänner från en Facebook-konto till ett annat


Facebook är ett socialt nätverk verktyg som du kan använda för att hålla kontakten med familj, vänner och bekanta. Om du vill stänga ditt Facebook-konto och öppna en ny, har Facebook inte ett sätt för dig att överföra dina vänner från ett konto till ett annat. Vad du kan göra är att ladda ner din kontoinformation på skrivbordet och sedan använda informationen för att återbefolka vänlistan på ditt nya konto.

Instruktioner

• Logga in på Facebook; Klicka på "Konto".

• Klicka på "Kontoinställningar" och klicka sedan på "Hämta din Information."

• Klicka på "Download" och sedan på "OK".

• Vänta på Facebook e-post anländer och sedan klicka på länken i mailet.

• Skriv ditt Facebook-lösenord i textrutan, och klicka sedan på "Download Now".

• Dubbelklicka på filen på skrivbordet för att öppna den.

• Klicka på "vänner" i vänstra sidan baren att få upp en lista med dina vänner.

• Logga in på din nya Facebook-konto.

• Ange din första kompis namn i rutan "Sök" och sedan på Vännens namn i listan. Klicka på knappen "Lägg till som en vän" för att skicka en vänförfrågan. Upprepa för varje enskild vän.