mynewspapers.net

Hur man överför titeln på ett hus till barnSom vuxna ålder och bestämmer sig för att trappa ner deras levande boende, de kanske vill överföra titeln på deras hus till sina barn. Överföring av äganderätten till ett barn eller barn kan skydda egendom i vissa situationer, som att hålla det från att betala kostnader för sjukhem. Det finns enkla sätt att överföra titeln på ditt hem, se bara till att överväga situationen noggrant innan du gör det.

Instruktioner

• Förbereda en gärning. Enligt realestatelawyers.com behöver du en gärning att överföra äganderätten till ett hus. Det finns olika typer av gärningar som kan användas beroende på den enskilda situationen. En quitclaim gärning används för att överföra eller "quit" ett intresse i en fastighet, och de används ofta för att överföra en house titel från en förälder till ett barn eller barn. En quitclaim gärning kan själv beredd eller utarbetats av en advokat eller titel fastighetsbolag.

• Registrera dådet. I vissa fall är endast kreditkortsutfärdaren, eller person släppa ägandet av titeln, tvungna att underteckna beredd handling framför notarius publicus. I andra fall måste den stipendiat, eller förvärvaren house titeln, underteckna dokumentet förutom kreditkortsutfärdaren. I Arkansas, ska Georgien, Michigan, Ohio, South Carolina och Vermont handlingen också undertecknas av ett visst antal vittnen innan den kan anses komplett.

• Fil quitclaim handlingen i din ort. Du kommer att behöva fil dådet i ett av många kontor, beroende på din ort. Dessa kontor är allmänt känd som den county clerk's office, register över deeds, county brännarens office eller land registry office. Handlingen skall lämnas till poster landkontoret i län eller stad där egenskapen är.

• Följa upp att se till att pappersarbete har bearbetats. Efter quitclaim dådet har arkiverat och spelat in med länet, kan det skickas till stipendiat, kreditkortsutfärdaren eller titel försäkringsbolag. Den nya ägaren bör kontakta poster landkontoret för att säkerställa att pappersarbete har bearbetats.