mynewspapers.net

Hur man överför min historia från Chrome till en ny dator

Hur man överför min historia från Chrome till en ny dator


Google Chrome ger tyvärr inte en en-klick lösning för att överföra din beter historia till en annan dator. Din Chrome beter historia lagras i en specifik uppsättning filer på datorn. Kopiera dessa filer till en annan maskin är tillräckligt för att överföra din historia. Själva filerna kan överföras via en USB-enhet eller via e-post.

Instruktioner

• Starta "File Explorer" från Aktivitetsfältet eller "Start" skärmen på datorn du vill kopiera din historia från. Öppna fliken "Visa" och se till att rutan "Dolda objekt" är förkryssat.

• Navigera till mappen "C:\Users\ < användarnamn > \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default". Detta förutsätter Windows är installerat på enhet C: och att du kopierar historia från standardanvändarprofilen. Extra krom användare har sina egna mappar märkt "Profil 1," "Profil 2" och så vidare.

• Välj alla filer som börjar "Historia". Hur du överföra filerna till den nya maskinen är upp till dig - du kan kopiera dem till en USB-enhet, till exempel, eller bifoga dem i ett mail och skicka dem till en annan dator.

• Växla till den andra datorn och kontrollera Google Chrome inte körs. Kolla i meddelandefältet (eller i systemfältet) att se till att Chrome inte körs i bakgrunden--om en Chrome ikonen, högerklicka och välj "Exit".

• Navigera till mappen "C:\Users\ < användarnamn > \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default" och ta bort eventuella befintliga filer. Kopiera filerna du identifierat på den gamla datorn i stället.

• Starta om Chrome och tryck "Ctrl + H" tillgång till din historik. I listan över platser som tidigare besökt nu matcha dem på den gamla datorn.