mynewspapers.net

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone


Denna fråga har passerat åtanke för nästan alla iPhone användare minst en gång: "Hur kopierar jag denna iPhone app jag bara betalat för över till min frus, barnets eller brors iPhone så att han kan använda det också?" Det kan göras! Denna process kommer också att arbeta för att kopiera alla licensierade iTunes media från en dator till en annan. Du ska följa är att kopiera app från iPhone till iTunes och sedan till andra (aka "mål") iPhone.

InstruktionerÖppna iTunes på datorn som används för att upprätthålla andra iPhone. Obs: Kontrollera att du använder iTunes som tillhör mål iPhone. Om du synkroniserar till hennes iPhone från iTunes, kan du eventuellt röra saker för henne och dig själv.

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone


Tillåta iTunes att använda ditt (skiljer sig från det konto som är för närvarande på datorn). Detta kan göras på upp till fem olika datorer. För att göra detta, gå till "affär > Auktorisera dator."

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone


Ange autentiseringsuppgifterna iTunes konto och klicka på "Authorize." Om du har behörighet för många datorer, det kommer att låta dig veta och du måste frigöra en genom att gå till en kopia av iTunes du redan har behörighet och välja "affär > Avauktorisera dator."Anslut iPhone som har de licensierade applikationer eller media du vill överföra det till iTunes (aka "din" iPhone). Anslut kabeln från din iPhone till datorn, och det bör dyka upp i iTunes.

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone


Högerklicka på ikonen iPhone i iTunes och välj "Överför inköp." När iPhone är ansluten, kan det ni uppdatera, återställa eller säkerhetskopiera. Tillåt inte att göra någon av dessa saker.Din iPhone kommer att säga "Pågår Sync", och du ser filer som kopieras i iTunes-fönstret. Denna process kan ta lång tid, beroende på hur många inköp som du har på det.Mata ut din iPhone från iTunes när överföringen är slutförd.Anslut mål iPhone till datorn. Det ska nu visas i iTunes.Gå till fliken program för iPhone. Du bör se de program du tidigare överförts från andra iPhone där. Välj de du vill och när du är klar, klicka på "Sync" längst ner. Ansökningarna kommer att överföra till denna iPhone, och du är klar.