mynewspapers.net

Hur man överför filer till ett SD-kort på en Samsung Galaxy

Hur man överför filer till ett SD-kort på en Samsung Galaxy


Din Samsung Galaxy S smartphone eller surfplatta Galaxy Tab drivs av Android operativsystem, som kan läsa ett urval av filtyper, inklusive bilder, musik och filmer. För att få alla de filer du vill på eller bort av din Galaxy enhet, måste du ansluta den till en dator så att du kan komma åt micro Secure Digital minneskort. Anslut Galaxy enheten och en dator med en USB-sladd kan överföra filer till ett SD-kort.

Instruktioner

• Anslut den galax telefon eller tablett till datorn med micro USB-kabel. Om det är första gången du har gjort anslutningen, tar det en stund för datorn att känna igen enheten.

• Låsa upp galaxen och dra ner fönstret anmälan genom att röra upp på skärmen och dra till botten. Tryck på "USB-ansluten" anmälan och knacka på "Mount." Datorn kommer att erkänna det micro SD-kortet i enheten Galaxy som en flyttbar enhet.

• Klicka på "Start" knappen på din dator och sedan klicka på "Dator" och dubbelklicka på den ikon som motsvarar din Galaxy. Detta öppnar micro SD-kortet på din enhet som en mapp på datorn.

• Öppna mappen på datorn som har de filer du vill överföra till galaxen. Markera flera filer genom att hålla ner "Ctrl"-tangenten medan du klickar på filen ikoner med musen. Tryck "Ctrl + C" på tangentbordet för att kopiera filer.

• Klicka tillbaka till mappen Galaxy. Dubbelklicka på mappen där du vill överföra filer. Till exempel om du överför bilder, öppna mappen "Bilder". För MP3-filer, använda "Musik"-mappen. Om ingen mapp finns, kan du skapa den genom att klicka på knappen "Ny mapp", sedan att skriva namnet på mappen och trycka på "Enter". Android ser mappar för musik, podsändningar, ringsignaler, larm, meddelanden, bilder och filmer, och gör dessa filer tillgängliga för olika program.

• Tryck på "Ctrl + V" att klistra in filerna i mappen på Galaxy enheten. Vänta på förloppsindikatorn att nå till höger om dialogrutan veta att överföringen är slutförd.

• Klicka på "USB Device"-ikonen i Aktivitetsfältet på datorn. Klicka på "Koppla loss USB-enheten." När datorn säger att det är säkert, låsa upp enheten Galaxy och öppna panelen anmälan. Tryck på "USB-ansluten" anmälan och knacka på "Koppla". Koppla bort enheten Galaxy från USB-kabeln.